Harmony basic (21-es, 18-es, és 13-es triszómia vizsgálata, magzat nemének meghatározása, nemi kromoszóma rendellenességek vizsgálata)

175000 Ft

Kategória:

Leírás

A sikeres online tranzakció után felvesszük Önnel a kapcsolatot a vérvételi időpont egyeztetése kapcsán.  Ezt az Ön által választott egyik Harmony vérvételi helyszínünkön végezzük. A vérvétel során két kémcső vért veszünk Öntől, mely teljesen fájdalommentes és nem igényel éhgyomorra történő megjelenést. A levett mintát elküldjük a Harmony laboratóriumába az Egyesült Államokba. Az eredmény 5-7 munkanapon belül érkezik meg genetikus szakorvosunkhoz. Az eredmény megérkezése után újabb  időpontot egyeztetünk Önnel, melynek során egy zárókonzultáció keretében genetikus szakorvosunk ismerteti Önnel  az eredményt. A kosárba rakás és online megrendelés esetén Önt átirányítjuk egy biztonságos banki felületre, ahol bankkártyája segítségével tudja elvégezni a fizetési tranzakciót.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Harmony basic (21-es, 18-es, és 13-es triszómia vizsgálata, magzat nemének meghatározása, nemi kromoszóma rendellenességek vizsgálata)” értékelése elsőként